Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of konjac glucomannan and soy soluble polysaccharides on the rheological, microstructural and syneretic properties of rennet gels
 
 
Titel: Effect of konjac glucomannan and soy soluble polysaccharides on the rheological, microstructural and syneretic properties of rennet gels
Auteur: Ouyang, Hao
Kilcawley, Kieran N.
Miao, Song
Fenelon, Mark A.
Kelly, Alan L.
Sheehan, Jeremiah J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 168 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland