Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 93 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of key volatile compounds in fermented sour meat after fungi growth inhibition
 
 
Titel: Characterisation of key volatile compounds in fermented sour meat after fungi growth inhibition
Auteur: Zhong, Aiai
Chen, Wei
Hu, Lin
Wu, Zhongqin
Xiao, Yu
Li, Ke
Li, Zongjun
Wang, Yuanliang
Wang, Chuanhua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 165 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 93 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland