Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different drying techniques for shiitake mushroom (Lentinus edodes): Changes in volatile compounds, taste properties, and texture qualities
 
 
Titel: Comparison of different drying techniques for shiitake mushroom (Lentinus edodes): Changes in volatile compounds, taste properties, and texture qualities
Auteur: Liu, Qin
Bau, Tergun
Jin, Rongxian
Cui, Xiao
Zhang, Yuting
Kong, Weili
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 164 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland