Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of proton T2 relaxation time of bovine lactoferrin powder before and after high-temperature storage
 
 
Titel: Characterization of proton T2 relaxation time of bovine lactoferrin powder before and after high-temperature storage
Auteur: Mitsudome, Takumi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 163 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland