Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Changes in conformation and functionality of whey proteins induced by the interactions with soy isoflavones
 
 
Titel: Changes in conformation and functionality of whey proteins induced by the interactions with soy isoflavones
Auteur: Liu, Qingguan
Sun, Yuxue
Cheng, Jianjun
Zhang, Xiaonan
Guo, Mingruo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 163 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland