Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Broadband Dielectric Spectroscopy (BDS) investigation of molecular relaxations in durum wheat dough at low temperatures and their relationship with rheological properties
 
 
Titel: Broadband Dielectric Spectroscopy (BDS) investigation of molecular relaxations in durum wheat dough at low temperatures and their relationship with rheological properties
Auteur: Fanari, Fabio
Iacob, Ciprian
Carboni, Gianluca
Desogus, Francesco
Grosso, Massimiliano
Wilhelm, Manfred
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland