Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 90 gevonden artikelen
 
 
  An HS-GC-IMS analysis of volatile flavor compounds in brown rice flour and brown rice noodles produced using different methods
 
 
Titel: An HS-GC-IMS analysis of volatile flavor compounds in brown rice flour and brown rice noodles produced using different methods
Auteur: Sun, Zhouliang
Lyu, Qingyun
Chen, Lei
Zhuang, Kun
Wang, Guozhen
Ding, Wenping
Wang, Yuehui
Chen, Xi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland