Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Determination of bacterial community and its correlation to volatile compounds in Guizhou Niuganba, a traditional Chinese fermented dry-cured beef
 
 
Titel: Determination of bacterial community and its correlation to volatile compounds in Guizhou Niuganba, a traditional Chinese fermented dry-cured beef
Auteur: Wang, Chan
Liu, Hanyu
He, Laping
Li, Cuiqin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland