Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Design and characterization of a plant-based ice cream obtained from a cereal/legume yogurt-like
 
 
Titel: Design and characterization of a plant-based ice cream obtained from a cereal/legume yogurt-like
Auteur: Pontonio, Erica
Montemurro, Marco
Dingeo, Cinzia
Rotolo, Michele
Centrone, Domenico
Carofiglio, Vito Emanuele
Rizzello, Carlo Giuseppe
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland