Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 90 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of okara and rice bran and their application as fat substitutes in chicken nugget formulations
 
 
Titel: Characterization of okara and rice bran and their application as fat substitutes in chicken nugget formulations
Auteur: Echeverria, Larissa
da Silva, Camila
Danesi, Eliane Dalva Godoy
Porciuncula, Barbara Daniele Almeida
Bolanho Barros, Beatriz Cervejeira
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland