Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effects of a commercial peptidase on rheology, microstructure, gluten properties of wheat dough and bread quality
 
 
Titel: Effects of a commercial peptidase on rheology, microstructure, gluten properties of wheat dough and bread quality
Auteur: Gu, Miaomiao
Hong, Tingting
Ma, Yongshuai
Xi, Jinzhong
Zhao, Qiyan
Xu, Dan
Jin, Yamei
Wu, Fengfeng
Xu, Xueming
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland