Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effect of main taste compounds on the release of methoxyphenolic compounds in Pu-erh tea
 
 
Titel: Effect of main taste compounds on the release of methoxyphenolic compounds in Pu-erh tea
Auteur: Ma, Lijuan
Peng, Yuxi
Du, Liping
Zhang, Linqi
Tong, Wenzhe
Weng, Yanru
Xiao, Dongguang
Zhang, Huiling
Huang, Jihong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland