Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Lactobacillus plantarum on functional characteristics and flavor profile of fermented walnut milk
 
 
Titel: Effect of Lactobacillus plantarum on functional characteristics and flavor profile of fermented walnut milk
Auteur: Liu, Wenhan
Pu, Xilei
Sun, Jinkui
Shi, Xuewei
Cheng, Weidong
Wang, Bin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland