Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high-hydrostatic-pressure processing on the chemical and microbiological quality of raw ready-to-eat hard clam marinated in soy sauce during cold storage
 
 
Titel: Effects of high-hydrostatic-pressure processing on the chemical and microbiological quality of raw ready-to-eat hard clam marinated in soy sauce during cold storage
Auteur: Lee, Yi-Chen
Kung, Hsien-Feng
Cheng, Qing-Ling
Lin, Chung-Saint
Tseng, Chih-Hua
Chiu, Kuohsun
Tsai, Yung-Hsiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland