Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effects of free fatty acids and peroxide on thermal loss of sesamol and formation of its transformation products in soybean oil
 
 
Titel: Effects of free fatty acids and peroxide on thermal loss of sesamol and formation of its transformation products in soybean oil
Auteur: Chen, Jingnan
Wang, Ya
Liu, Wei
Zhang, Feihong
Li, Jun
Yang, Huifang
Bi, Yanlan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland