Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of low-frequency alternating magnetic field on the rheological properties, water distribution and microstructure of low-salt pork batters
 
 
Titel: Effect of low-frequency alternating magnetic field on the rheological properties, water distribution and microstructure of low-salt pork batters
Auteur: Zhao, Shengming
Liu, Yu
Yuan, Xiaorui
Zhao, Yanyan
Kang, Zhuangli
Zhu, Mingming
Ma, Hanjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland