Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high hydrostatic pressure on microbial inactivation and quality changes in carrot-orange juice blends at varying pH
 
 
Titel: Effect of high hydrostatic pressure on microbial inactivation and quality changes in carrot-orange juice blends at varying pH
Auteur: Pokhrel, Prashant Raj
Boulet, Camille
Yildiz, Semanur
Sablani, Shyam
Tang, Juming
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland