Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of NaOH, NaCl, and heat on the gel characteristics of duck egg white
 
 
Titel: Combined effects of NaOH, NaCl, and heat on the gel characteristics of duck egg white
Auteur: Han, Tianfeng
Xue, Hui
Hu, Xiaobo
Li, Ruiling
Liu, Huilan
Tu, Yonggang
Zhao, Yan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland