Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Biological activities and in vitro digestion characteristics of glycosylated α-lactalbumin prepared by microwave heating: Impacts of ultrasonication
 
 
Titel: Biological activities and in vitro digestion characteristics of glycosylated α-lactalbumin prepared by microwave heating: Impacts of ultrasonication
Auteur: Ma, Yue
Liu, Yue
Yu, Haiying
Mu, Sinan
Li, Hongyu
Liu, Xianqi
Zhang, Minghan
Jiang, Zhanmei
Hou, Juncai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland