Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the effect of different processing methods on fermented soybean whey-based tofu quality, nutrition, and flavour
 
 
Titel: Evaluating the effect of different processing methods on fermented soybean whey-based tofu quality, nutrition, and flavour
Auteur: Huang, Zhanrui
Liu, Haiyu
Zhao, Liangzhong
He, Wanying
Zhou, Xiaojie
Chen, Hao
Zhou, Xiaohu
Zhou, Jinsong
Liu, Zhongxiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland