Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Emulsifying and foaming properties of a hydrophobin-based food ingredient from Trichoderma reesei: A phenomenological comparative study
 
 
Titel: Emulsifying and foaming properties of a hydrophobin-based food ingredient from Trichoderma reesei: A phenomenological comparative study
Auteur: Alamprese, Cristina
Rollini, Manuela
Musatti, Alida
Ferranti, Pasquale
Barbiroli, Alberto
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland