Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure and thermal treatment on texture properties of pickled kohlrabi
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure and thermal treatment on texture properties of pickled kohlrabi
Auteur: Yang, Zhixuan
Duan, Xinke
Yang, Jinyan
Wang, Hongdi
Liu, Fengxia
Xu, Xiaoyun
Pan, Siyi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland