Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation conditions on the formation of ammonium salt in soy sauce
 
 
Titel: Effect of fermentation conditions on the formation of ammonium salt in soy sauce
Auteur: Liu, Zeping
Zhang, Xiaolong
Duan, Xinrui
Kang, Bo
Liu, Jingyi
Fu, Caixia
Wang, Chao
Li, Dongsheng
Xu, Ning
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland