Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Tea polyphenols on emulsifying and antioxidant properties of egg white protein at acidic and neutral pH conditions
 
 
Titel: Tea polyphenols on emulsifying and antioxidant properties of egg white protein at acidic and neutral pH conditions
Auteur: Sun, Jun
Liu, Tengmei
Zhang, Feng
Huang, Yuqian
Zhang, Yu
Xu, Bin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland