Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 133 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Substitution of rice flour with rice protein improved quality of gluten-free rice spaghetti processed using single screw extrusion
 
 
Titel: Substitution of rice flour with rice protein improved quality of gluten-free rice spaghetti processed using single screw extrusion
Auteur: Detchewa, Pakkawat
Prasajak, Patcharee
Phungamngoen, Chanthima
Sriwichai, Wichien
Naivikul, Onanong
Moongngarm, Anuchita
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 133 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland