Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 149 gevonden artikelen
 
 
  Correlation analysis of microbial communities and precursor substances of ethyl carbamate (EC) during soy sauce fermentation
 
 
Titel: Correlation analysis of microbial communities and precursor substances of ethyl carbamate (EC) during soy sauce fermentation
Auteur: Liu, Xiaoyan
Bai, Weidong
Zhao, Wenhong
Qian, Min
Dong, Hao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 149 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland