Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hot air gradient drying on quality and appearance of beef jerky
 
 
Titel: Effect of hot air gradient drying on quality and appearance of beef jerky
Auteur: Shi, Shuo
Zhao, Mengna
Li, Ying
Kong, Baohua
Liu, Qian
Sun, Fangda
Yu, Weihua
Xia, Xiufang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland