Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Effect of emulsifier blend on quality attributes and storage of high protein buffalo milk ice cream
 
 
Titel: Effect of emulsifier blend on quality attributes and storage of high protein buffalo milk ice cream
Auteur: Roy, Suchismita
Hussain, Shaik Abdul
Prasad, Writdhama G.
Khetra, Yogesh
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland