Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 128 van 142 gevonden artikelen
 
 
  Supercritical CO2 extraction method of aromatic compounds from truffles
 
 
Titel: Supercritical CO2 extraction method of aromatic compounds from truffles
Auteur: Tejedor-Calvo, Eva
García-Barreda, Sergi
Sánchez, Sergio
Morales, Diego
Soler-Rivas, Cristina
Ruiz-Rodriguez, Alejandro
Sanz, María Ángeles
Garcia, Ana Pilar
Morte, Asunción
Marco, Pedro
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 128 van 142 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland