Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freezing temperature on molecular structure and functional properties of gelatin extracted by microwave-freezing-thawing coupling method
 
 
Titel: Effect of freezing temperature on molecular structure and functional properties of gelatin extracted by microwave-freezing-thawing coupling method
Auteur: Feng, Xin
Dai, Hongjie
Ma, Liang
Fu, Yu
Yu, Yong
Zhu, Hankun
Wang, Hongxia
Sun, Yi
Tan, Hongxia
Zhang, Yuhao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland