Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 134 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characteristics of high internal phase emulsions stabilized by rapeseed protein isolate
 
 
Titel: Preparation and characteristics of high internal phase emulsions stabilized by rapeseed protein isolate
Auteur: Xu, Feiran
Pan, Mengmeng
Li, Jinwei
Ju, Xingrong
Wu, Jin
Cui, Zeyu
Wang, Lifeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 134 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland