Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Mechanical, thermal stability and microstructural properties of emulsion-filled gels: Effect of sugar beet pectin/soy protein isolate ratio
 
 
Titel: Mechanical, thermal stability and microstructural properties of emulsion-filled gels: Effect of sugar beet pectin/soy protein isolate ratio
Auteur: Feng, Liping
Jia, Xin
Yan, Jinxin
Yan, Wenjia
Yin, Lijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland