Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature, pH, and ionic strength on the structure and physical stability of double emulsions prepared with starch
 
 
Titel: Effect of temperature, pH, and ionic strength on the structure and physical stability of double emulsions prepared with starch
Auteur: Yang, Jie
Gu, Zhengbiao
Cheng, Li
Li, Zhaofeng
Li, Caiming
Hong, Yan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland