Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis
 
 
Titel: Comparison of lactose free and traditional mozzarella cheese during shelf-life by aroma compounds and sensory analysis
Auteur: Cincotta, Fabrizio
Condurso, Concetta
Tripodi, Gianluca
Merlino, Maria
Prestia, Ottavia
Stanton, Catherine
Verzera, Antonella
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland