Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on antioxidant, antimicrobial, emulsifying and physico-chemical properties of purified bovine and camel β-casein
 
 
Titel: Comparative study on antioxidant, antimicrobial, emulsifying and physico-chemical properties of purified bovine and camel β-casein
Auteur: Lajnaf, Roua
Gharsallah, Houda
Attia, Hamadi
Ayadi, M.A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 140 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland