Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Gluten development and water distribution in bread dough influenced by bran components and glucose oxidase
 
 
Titel: Gluten development and water distribution in bread dough influenced by bran components and glucose oxidase
Auteur: Xiao, Fan
Zhang, Xu
Niu, Meng
Xiang, Xiaoqing
Chang, Yidan
Zhao, Zizhu
Xiong, Licheng
Zhao, Siming
Rong, Jianhua
Tang, Cuie
Wu, Yue
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland