Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Technological quality and sensory acceptability of nutritive bars produced with Brazil nut and baru almond coproducts
 
 
Titel: Technological quality and sensory acceptability of nutritive bars produced with Brazil nut and baru almond coproducts
Auteur: Lima, Daniele Silva
Egea, Mariana Buranelo
Cabassa, Isabelly de Campos Carvalho
Almeida, Adrielle Borges de
Sousa, Tainara Leal de
Lima, Thayanara Mayara de
Loss, Raquel Aparecida
Volp, Ana Carolina Pinheiro
Vasconcelos, Leonardo Gomes de
Dall’Oglio, Evandro Luiz
Hernandes, Thais
Takeuchi, Katiuchia Pereira
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland