Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Study on the gel properties, interactions, and pH stability of pea protein isolate emulsion gels as influenced by inulin
 
 
Titel: Study on the gel properties, interactions, and pH stability of pea protein isolate emulsion gels as influenced by inulin
Auteur: Xu, Qingqing
Qi, Baokun
Han, Lu
Wang, Diqiong
Zhang, Shuang
Jiang, Lianzhou
Xie, Fengying
Li, Yang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland