Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of sodium content in frozen goat sausage using different types of salt
 
 
Titel: Reduction of sodium content in frozen goat sausage using different types of salt
Auteur: da Silva Araujo, David Hans
de Souza Rodrigues, Rafael Torres
da Costa, Mateus Matiuzzi
de Miranda, Juliana Oliveira
de Lira-Alencar, Nayara Reis Cordeiro
Queiroz, Mário Adriano Ávila
de Alencar, Maria Gracileide
Oliveira, Thamys Polynne Ramos
Neto, Acácio Figueirêdo
Bonfá, Hugo Colombarolli
de Carvalho, Francisco Allan Leandro
Gois, Glayciane Costa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland