Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Bacterial community dynamics reveal its key bacterium, Bacillus amyloliquefaciens ZB, involved in soybean meal fermentation for efficient water-soluble protein production
 
 
Titel: Bacterial community dynamics reveal its key bacterium, Bacillus amyloliquefaciens ZB, involved in soybean meal fermentation for efficient water-soluble protein production
Auteur: Wang, Ruoyu
Dong, Pengsheng
Zhu, Yueyue
Yan, Mengchen
Liu, Wei
Zhao, Yueji
Huang, Lei
Zhang, Demin
Guo, Haipeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland