Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Aqueous sesame seed extracts: Study of their foaming potential for the preparation of cappuccino-type coffee beverages
 
 
Titel: Aqueous sesame seed extracts: Study of their foaming potential for the preparation of cappuccino-type coffee beverages
Auteur: Zakidou, Panagiota
Paraskevopoulou, Adamantini
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland