Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 84 van 145 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in physicochemical characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity of acerola (Malpighia emarginata D.C.) and guava (Psidium guajava L.) fruit by-products fermented with potentially probiotic lactobacilli
 
 
Titel: Improvement in physicochemical characteristics, bioactive compounds and antioxidant activity of acerola (Malpighia emarginata D.C.) and guava (Psidium guajava L.) fruit by-products fermented with potentially probiotic lactobacilli
Auteur: de Oliveira, Sabrina Duarte
Araújo, Caroliny Mesquita
Borges, Graciele da Silva Campelo
Lima, Marcos dos Santos
Viera, Vanessa Bordin
Garcia, Estefânia Fernandes
de Souza, Evandro Leite
de Oliveira, Maria Elieidy Gomes
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 84 van 145 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland