Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition and physicochemical properties of mango juice extracted using polygalacturonase produced by Aspergillus awamori CICC 2040 on pretreated orange peel
 
 
Titel: Chemical composition and physicochemical properties of mango juice extracted using polygalacturonase produced by Aspergillus awamori CICC 2040 on pretreated orange peel
Auteur: Adedeji, Olajide Emmanuel
Ezekiel, Olufunke Oluseyi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland