Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Fortification of soft cheese made from ultrafiltered dromedary milk with Allium roseum powder: Effects on textural, radical scavenging, phenolic profile and sensory characteristics
 
 
Titel: Fortification of soft cheese made from ultrafiltered dromedary milk with Allium roseum powder: Effects on textural, radical scavenging, phenolic profile and sensory characteristics
Auteur: El Hatmi, Halima
Jrad, Zeineb
Mkadem, Wafa
Chahbani, Amna
Oussaief, Olfa
Zid, Malek Ben
Nouha, M'hiri
Zaidi, Slah
Khorchani, Sofiène
Belguith, Khaoula
Mihoubi, Nourhène Boudhrioua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland