Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Water sorption and glass transition in freeze-dried persimmon slices. Effect on physical properties and bioactive compounds
 
 
Titel: Water sorption and glass transition in freeze-dried persimmon slices. Effect on physical properties and bioactive compounds
Auteur: González, Cristina M.
Llorca, Empar
Quiles, Amparo
Hernando, Isabel
Moraga, Gemma
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland