Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of undesirable heat-induced precipitates/sediments in soy sauce production to fabricate nanoparticles for curcumin delivery
 
 
Titel: Utilization of undesirable heat-induced precipitates/sediments in soy sauce production to fabricate nanoparticles for curcumin delivery
Auteur: Sun, Yuanyuan
Sun-Waterhouse, Dongxiao
Cui, Chun
Feng, Yunzi
Wang, Wei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland