Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Improving the nutritional value and extending shelf life of red guava by adding calcium chloride
 
 
Titel: Improving the nutritional value and extending shelf life of red guava by adding calcium chloride
Auteur: Ribeiro, Luiza Rocha
Leonel, Sarita
Souza, Jackson Mirellys Azevedo
Garcia, Emerson Loli
Leonel, Magali
Monteiro, LaĆ­s Naiara Honorato
Silva, Marcelo de Souza
Ferreira, Rafael Bibiano
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland