Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Factors influencing the production of the antioxidant hydroxytyrosol during alcoholic fermentation: Yeast strain, initial tyrosine concentration and initial must
 
 
Titel: Factors influencing the production of the antioxidant hydroxytyrosol during alcoholic fermentation: Yeast strain, initial tyrosine concentration and initial must
Auteur: Rebollo-Romero, Inmaculada
Fernández-Cruz, Edwin
Carrasco-Galán, Fernando
Valero, Eva
Cantos-Villar, Emma
Cerezo, Ana B.
Troncoso, Ana M.
Garcia-Parrilla, M. Carmen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland