Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of lipid radical scavenging capacity of spice extract in situ in roast beef with DPPH and peroxy radical scavenging capacities in vitro models
 
 
Titel: Comparison of lipid radical scavenging capacity of spice extract in situ in roast beef with DPPH and peroxy radical scavenging capacities in vitro models
Auteur: Bao, Yingjie
Ren, Xiaopu
Zhu, Yuxia
Zhang, Yawei
Peng, Zengqi
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 130 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland