Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Rheological aspects in fabricating pullulan-whey protein isolate emulsion suitable for electrospraying: Application in improving β-carotene stability
 
 
Titel: Rheological aspects in fabricating pullulan-whey protein isolate emulsion suitable for electrospraying: Application in improving β-carotene stability
Auteur: Niu, Ben
Shao, Ping
Feng, Simin
Qiu, Dan
Sun, Peilong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland